POP-
EN
JAZZ-
SCHOOL
HOUTEN

Guy van Beek: piano- en keyboarddocent

Guy van Beek Guy van Beek (1966) ontdekte na zijn afstuderen in recht en economie dat zijn oude liefde, de muziek, hem nog steeds enorm trok! Hij sloeg de raad van velen in de wind en besloot alsnog zijn grootste passie te volgen. In 2000 studeerde hij af in piano Lichte Muziek aan het Utrechts Conservatorium. Vervolgens begeleidde hij verschillende cabaretiers en toerde hij 2 maanden met een jazzkwartet door Zuid-Korea.
Inmiddels geeft hij al heel wat jaren met veel plezier les aan kinderen en volwassenen. Hij zoekt graag het podium op als solo-pianist, in trio Copper & Creek en in het Pianoduo Maurer-Van Beek (tango nuevo) dat in 2012 een prachtige tango-CD uitbracht. Daarnaast heeft Guy passie voor het componeren. Zo schreef hij o.a. het pianoboek “De koning en de Nar” en Suite 21. Tijdens het Dak Eraf Festival is Suite 21 door 21 pianoleerlingen van het HMC op één vleugel(!) gespeeld als publiciteitsstunt voor Cultuurcentrum Schoneveld. Volgens Guinness werd hiermee een Werelrecord gevestigd. En we hebben 'm nog in handen;)

Zie ook: piano en keyboard

Tarieven en leslocaties: Klik hier

Pop- en Jazzschool Houten | bij Theater De Slinger | De Slinger 42 | 3995 DE Houten | info@popschoolhouten.nl | www.popschoolhouten.nl