POP-
EN
JAZZ-
SCHOOL
HOUTEN

Over ons

Vanaf september 2015 is de Pop- en Jazzschool Houten een feit! Enkele docenten lichte muziek van het Houtens Muziek Collectief hebben de koppen bij elkaar gestoken en hebben hun leerlingen samen laten spelen. Dit was een succes: in het jaar voorafgaande aan de officiële start is er gestart met bandlessen en hebben enkele bands al opgetreden op verschillende podia.

De Pop- en Jazzschool Houten biedt instrumentale lessen, zanglessen en bandcoaching aan op professioneel niveau. Alle docenten zijn in het bezit van een diploma conservatorium en een Verklaring Omtrent Gedrag en hebben ruime ervaring als docent en coach.

De Pop- en Jazzschool Houten is een onderdeel van het Houtens Muziek Collectief, de muziekschool van Houten. Bij de PJS is het mogelijk muziek-, zang- en bandlessen te volgen op de manier die je zelf wilt: voor ieder niveau, elke smaak en iedere beurs is er wel een les op maat. Ook voor beginnende spelers (vanaf 7 jaar) zijn er al volop mogelijkheden! Wil je alleen muzieklessen volgen of alleen bandlessen? Ook dit is mogelijk. Kortom, wil je samenspelen in een band, wil je muziek- of zangles op professioneel niveau, meld je dan aan bij de PJS, kom snuffelen of volg een proefles.

Pop- en Jazzschool Houten | bij Theater De Slinger | De Slinger 42 | 3995 DE Houten | info@popschoolhouten.nl | www.popschoolhouten.nl