POP-
EN
JAZZ-
SCHOOL
HOUTEN

Simon H. Wienke: docent computer en muziek

Biografie

In mijn lange en veelkleurige loopbaan heb ik gewerkt als muziekdocent, pianist, arrangeur, dirigent en als componist.
Tegenwoordig componeer ik voor muziek voor films, theatervoorstellingen en reclame. Ik heb mijn opleidingen gevolgd aan verschillende conservatoria in Zwolle, Utrecht en Hilversum. Ik heb als componist onlangs mijn studie met een `master of music`(Mmus) afgerond.
Deze opleiding, op het snijvlak van kunst en techniek is een opleiding op het snijvlak van kunst en technologie, heb ik gevolgd op het instituut voor Kunst, Media en techniek in Hilversum.

Over de lessen

In mijn lessen zul je leren om je muzikale ideeën uit te werken met computers en deze programma’s. Ook kun je kennismaken met programma's om muziek te noteren en om muziek te produceren en op te nemen. Graag werk ik daarbij met muziek die wordt toegepast in reclame, bij presentaties of in films. In toegepaste muziek dus. Het spreekt vanzelf dat je daarvoor kunt leren werken met verschillende muziekstijlen. Zo wordt het mogelijk om je eigen producties te maken of om die van anderen van jouw `finishing touch` te voorzien.

Lees verder

Pop- en Jazzschool Houten | bij Theater De Slinger | De Slinger 42 | 3995 DE Houten | info@popschoolhouten.nl | www.popschoolhouten.nl