POP-
EN
JAZZ-
SCHOOL
HOUTEN

Zangles kinderen

Privé- en duo-zangles

In de privé- en duo-zanglessen krijg je elke week of om de week zangles en gaan we jouw stem ontwikkelen zoals jij wilt dat deze moet klinken. Daarnaast leer je de basistechnieken zodat je je stem gezond houdt en niet schor wordt van veel zingen.
In de lessen maak ik gebruik van verschillende werkvormen waaronder van het zingen met een microfoon. Je hoort jezelf dan door een koptelefoon. Hierdoor hoor je je stem zoals hij van buiten klinkt en kun je jezelf veel beter corrigeren. Ook leert dit je wennen aan het zingen door een microfoon en kom je later niet voor verrassingen te staan.

Zing je al langer of heb je misschien al ervaring met het zingen in een band? Bij gevorderde zangers en zangeressen besteden we meer aandacht aan andere stijlen, nog heftigere technieken, microfoontechniek, interpretatie, presentatie; wat er voor nodig is om je publiek echt kippenvel te geven! Zangles is voor iedereen, van jong tot oud, van beginner tot gevorderd. De minimum leeftijd voor zangles is 12 jaar, maar vanaf 7 jaar kun je al beginnen in de kidsklas. In alle lessen gebruik ik de technieken CVT en EVTS, van Cathrine Sadolin en Jo Estill.

Docent

Aanmelden

Pop- en Jazzschool Houten | bij Theater De Slinger | De Slinger 42 | 3995 DE Houten | info@popschoolhouten.nl | www.popschoolhouten.nl